2021-05-06 09:09:04• hírek • Szatmár.ro

Konzuli napot tartanak jövő csütörtökön Szatmárnémetiben

Május 13-án, csütörtökön a Kolozsvári Főkonzulátus munkatársai kihelyezett konzuli napot tartanak Szatmárnémetiben, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, Árpád (Vasile Lucaciu) utca 18. szám alatti székházában.

Az eseményre 9 és 13 óra között kerül majd sor. Az alkalmon a Kolozsvári Főkonzulátus munkatársai átveszik a már összeállított honosítási kérelmeket, anyakönyvezési-, lakcímkártya-, babakötvény-kérelmeket, valamint útlevelet is készítenek. Ugyanakkor az ügyfelek minden más, a magyar állampolgársággal kapcsolatos kérdésére is készséggel válaszolnak.

A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy az ügyintézés előzetes időpontegyeztetést igényel, hogy a járványügyi szabályokat maximálisan betarthassák.

Érdeklődni lehet személyesen Szatmárnémetiben az Árpád (Vasile Lucaciu) utca 18. szám alatt hétköznapokon 9 és 17 óráig lehet. Pénteki napokon 13 óráig. Amennyiben inkább telefonon egyeztetne, hívja a 0261-768.110-as irodai-, vagy a 0768-193.573-as mobilszámot.

Az iroda munkatársai ezúton is felhívják az egyszerűsített honosítás keretén belül már magyar állampolgárságot szerzett kedves személyek figyelmét, hogy kötelesek jelezni minden a családi állapotukban időközben bekövetkezett változást: gyermekek születését, házasságkötést, válást, családtag elhalálozását, lakcím változást, stb. – írják a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: